Kamerabevakning

WBAB använder kamerabevakning på Nytäppans återvinningscentral för att förebygga, förhindra och utreda brott. Kamerabevakningen sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och kamerabevakningslagen.

Kamerabevakning på Nytäppans återvinningscentral

WBAB:s styrelse är personuppgiftsansvarig och därmed ansvarig för kamerabevakningen och behandlingen av personuppgifter i form av rörlig bild. Kamerabevakningen sker utanför ordinarie öppettider på Nytäppans återvinningscentral. Inspelat material kan granskas av WBAB och vårt anlitade bevakningsföretag. Vi lagrar materialet i 30 dagar. Vi spelar inte in ljud och inget material delas med tredje land.

Dina rättigheter

Du har rätt att få ut information om de personuppgifter vi har om dig, begära rättelse, överföring, begränsa behandlingen, göra invändningar eller begära radering. För att göra det kontaktar du vårt dataskyddsombud. Klagomål på vår behandling av dina personuppgifter lämnar du till Integritetsskyddsmyndigheten som är tillsynsmyndighet.


Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.


Om kamerabevakning

Mer information om kamerabevakning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du på Integritetsskyddsmyndighetens webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Vill du veta mer?

Kontakta vårt dataskyddsombud via e-post dataskyddsombud@wbab.se eller på telefon 0240-309 90.


KUNDSERVICE

0240-309 90