Latrinhämtning

Ludvika kommun

Vi hämtar ditt latrinkärl vanligtvis i samband med den vanliga sophämtningen. Placera latrinkärlet vid sopkärlet på hämtningsdagen.


Latrinkärlet ska märkas med medföljande dekal, har du ingen dekal så går det bra att märka kärlet med en vädertålig lapp av något slag eller kontakta kundtjänst så skickar vi en dekal.


Ingen märkning – ingen hämtning.


Du får ett nytt latrinkärl, med dekal, när vi hämtar ditt gamla kärl. Vi ställer det nya kärlet på samma plats som det gamla.


I avgiften för latrinhämtning ingår transport, behandling och ett nytt kärl med dekal.


Har du frågor, vill beställa dekal eller passbit är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 0240-309 90 eller via e-post info@wbab.se.

 

Efter den 4 augusti 2019 – ring oss när du önskar latrinhämtning

Från och med vecka 32 påbörjar vi införandet av det nya avfallssystemet. Behöver du latrinhämtning, ber vi dig att kontakta vår kundservice istället för att ställa ut det i samband med ordinarie sophämtning.

 

Smedjebacken kommun

Latrinkärl köper du på Humbobergets återvinningscentral, Nortippens återvinningscentral, kiosken i Söderbärke eller hos oss på WBAB, Frejgatan 5 i Smedjebacken. Latrinkärlet kostar 212 kronor, då ingår behandling av avfallet när du lämnat in det. Vi fakturerar avgiften. När Latrinkärlet är fullt lämnar du det på någon av återvinningscentralerna Humboberget eller Nortippen.

VÄXEL

0240-309 00

 


KUNDSERVICE

0240-309 90

WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90