Vi söker extrapersonal – något för dig?

Söker du ett aktivt och fysiskt extrajobb och gillar att leverera service med kunden i fokus? Då har vi jobbet för dig!

 

Vi behöver förstärka vår insamlingsverksamhet med ett antal renhållningsarbetare/chaufförer som kan arbeta extra vid behov.


Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att hämta avfall enligt fastställda körlistor hos villa- och fritidshuskunder och i flerfamiljshus i Ludvika kommun. Du utför arbetet med hjälp av systemstöd i fordonsdatorn där samtliga tömningar och eventuella avvikelser registreras. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som att rapportera fel och brister. Du sköter underhåll av återvinningsfordonen som exempelvis mindre reparationer, smörjning samt tvätt in- och utvändigt. Du utför också kontroller av säkerhetsfunktioner samt märkning på aggregat och fordon.


Kvalifikationer

Du har relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning, körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har god datorvana. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik. Tidigare erfarenhet inom yrkesområdet är meriterande.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell.


I arbetet kommer du att träffa många av våra kunder och är därmed vårt ansikte utåt. Vi söker dig som har vilja och förmåga att leverera god service och bemöta våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt och är ett gott föredöme i trafiken. Vidare är du noggrann och tar ansvar för ditt uppdrag. Då vi arbetar nära varandra i arbetsgruppen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Dessutom tycker du om att jobba praktiskt och har förmåga att lösa tekniska problem med fordonen.


Anställningsvillkor

Tjänsten är en behovsanställning med varierande arbetstider inklusive helgarbete.


Kontaktperson

Patrik H Karlsson, driftchef Insamling:

E-post patrik.h-karlsson@wbab.se

Telefon 0240-309 08


Fackliga företrädare

Inger Knutsson, Vision WBAB:

E-post inger.knutsson@wbab.se

Telefon 0240-309 22


Jan-Erik Eriksson, Kommunal WBAB:

E-post jan-erik.eriksson@wbab.se

Telefon 0240-309 70


Ansökan

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV via e-post till info@wbab.se. Skriv: ”Extrapersonal” i ämnesraden.


Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 29 februari 2020.


Välkommen med din ansökan!


WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.


Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Ansökningshandlingar kommer att sparas under pågående rekryteringsprocess och raderas efter avslutad rekrytering.


Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.


Kort om oss

WBAB (WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB) är ett driftbolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 65 anställda och vårt huvudkontor med kundservice är beläget i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet.

WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90